неделя, 13 февруари 2011 г.

Weekly News 7-ми - 13-ти февруари



 Специалното издание на идващата съвсем скоро Duke Nukem Forever ( 6 май за Европа ) бе разкрито. То ще носи името Balls of Steel и освен диска със самата игра, изданието ще включва :

- 100 страници арт-буук
- мини статуя на легендарния Дюк Нюкъм
- сертификат за автентичност на специалното издание
- стикер с радиоактивна емблема и пощенски картички
- комикс
- покер чипове, тесте карти и зарове



 Не е споменато колко ще струва това издание, но повечето фенове на Дюк в нашата родина по-добре да си приготвят едни 200 лева.

---------------------------------------------------

  2K Games анонсираха The Darkness 2. За разлика от първата част на играта, тази няма да е разработвана от Strabreeze Studios, а от Digital Extremes, които са работили по мултиплеъра на игри като Unreal Tournament 3 и Bioshock 2.


 The Darkness 2 излиза през пролетта на 2011г за PC, Xbox 360 и PS 3.

----------------------------------------------------

  През лятото на тази година можем да очакваме новата част от Call of  Juarez серията, озаглавена  The Cartel. Най-любопитната новина по този проект е, че този път действието ще се развива в днешно време, докато предните две части бяха уестърни. Платформите са PC, Xbox 360 и PS 3



 --------------------------------------------------

   Най-вероятно през лятото ще имаме възможността да се насладим и на още един силен шутър, а именно Serious Sam 3. Croteam все още не са обявили официално играта, но в интернет се появиха множество сайтове, които потвърждават, че играта ще се появи през тази година. 


0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons