понеделник, 21 февруари 2011 г.

Weekly News 14-ти - 20-ти февруари

 
 
  От Ubisoft обявиха, че PC версията на Assassins Creed : Brotherhood ще се появи на пазара на 18 март тази година. Също така от френската компания споменаха, че следващата игра от Assassins Creed франчайза ще бъде обявена през май месец и ще излезе до края на фискалната 2012г, което означава до следващия март.



----------------------------------------------------------------------

  SEGA разкриха, че след няколко дни - на 22 февруари, в Steam ще се появи демо на  Total War : Shogun 2. Цялата игра излиза на 15 март за PC.


-----------------------------------------------------------------

  Главата на Team Bondi, Брендън МакНамара, заяви в интервю за списание Pest Magazine, че дългоочакваната L.A. Noire ще е достъпна за всички играчи, независимо от това колко хардкор са, което не трябва да значи, че ще е прекалено лесна.

Напомняме, че L.A. Noire излиза на 20 май за Xbox 360 и PS 3.



--------------------------------------------------------

  Официалният блог на PS 3 изненадващо пусна новина, съдържаща дата на бъдещия еклскузив за конзолата на Сони - Infamous 2. Стана ясно, че играта излиза на 7 юни тази година. В допълнение бе разкрито и т.нар. "Hero Edition" издание на играта, което ще струва "скромните" 200 лв. и ще включва фигурка на главния протагонист в играта Коул, саундракът към играта, комикс и различни downloadable  глезотии. 


-----------------------------------------------------------

  От THQ хвърлиха бомба, като подтвърдиха, че новият RTS на Relic (Homeworld, Warhammer 40k, Company of Heroes)  ще бъде обявен през август.

 


0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons