понеделник, 7 февруари 2011 г.

Weekly News 31-ви януари - 6-ти февруари



   Разпространи се слухът, че през тази година на пазара ще се появи римейк на първото Halo: Combat Evolved. Очаква се играта да поддържа резолюции до 1080p и 3D режим, както и кооперативна игра. Според слуховете римейкът се разработва от създателите на Timeshift - Saber Interactive. Вероятната дата на излизането на играта е 15 ноември, което е десет години след началото на великата серия на Xbox конзолата.



---------------------------------------------------

    Стана ясно, че в края на годината ще бъде пуснат в продажба Battlefield 3. Играта ще използва нова версия на DICE енджина. Бетата на играта трябва да се появи през октомври месец за PC, PS 3 и Xbox 360. Ето го и дебютния тийзър на шутъра от първо лице :



------------------------------------------------------

  Демото на Dragon Age 2 ще бъде достъпно от 22 февруари и за трите платформите, за които ще излиза цялата игра - Xbox 360, PS 3 и PC. То ще включва пролога, а играчът ще може да избира между 3 класа герои. Интересно е, че при успешно завършване на демото, ще се отключва специално оръжие, което ще може да се използва в пълната версия.


-------------------------------------------------------------

  Наследникът на страхотния PS 3 еклсклузив Demon's Souls ще носи доста по-благозвучното име Dark Souls. Освен това, този път играта няма да бъде единствено за конзолата на Сони, а ще има и Xbox 360 версия. Dark Souls трябва да се появи на пазара в Европа до края на 2011-та година.





0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons