вторник, 22 февруари 2011 г.

Test Drive Unlimited 2

За хората, играли предишната: Ако ви е харесала, и тази ще ви хареса, ако не, не. Още от същото с леки промени.




'93 Lancia Delta HF Intergrale 16V Evoluzione II, ураааа!







Опитали са се да скалъпят история, която е толкова тъпа и безсмислена, че няма накъде повече. Главният пич е конекрадец, който поради нарастващата липса на коне на Ибиза, паркира колите на хората за да се прехранва. След като заспива във Ферарито на поредния клиент и сънува, че го кара като умопобъркан и бъдещ автоджамбаз, тя го събужда, и вместо да се държи като нормален човек и да го изгони с ритници от колата си, му предлага да кара, и да участва в състезанието което организира. Естествено, ако не сте бавноразвиващ се, не може да не стигнете, до където трябва на време.


Караме си джипа из красивите хълмове на острова.

Нововъвединята са главно глупави, офроуд състезания с SUVове, само при мисълта, за които ми става лошо. Въпросните SUVoве се държат на пътя като руска трудовашка количка в понеделник, същото важи и за американските коли. Добавена е и възможността да си облепите колата с лепенки... понеже единственото нещо, което липсва на колата Ви за един милион долара, е някаква смотана лепенка... все пак, някои от новите неща са хубави, състезанията са събрани в турнири, вместо в отделни гонки като в предишната. Друго добро подобрение е липсата на мотори, макар и да има възможност да бъдат добавени на по-късен етап. Интересено е и добавянето на козметични щети, откачени брони, надрана боя, етц. Има и костюмизация на главния пич (демек, мое му се сменят дрешките), в автосалоните, вече се разхождате, вместо просто да натискате стрелката надясно за следващата кола.

Иначе, опитите да се управлява, която и да е кола с клавиатура, са напълно безсмислени. Контролерът е задължителен, и дори и с него, някои коли са некараеми.




Делтата, по таван, илюстрира проблемите с управлението.









Трудността на състезанията зависи единствено и само от това, до колко добре се справи играча с механиката на колата, всяка се държи различно.

Като цяло, същите проблеми, като предишната, но все пак успява да е забавна.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons