събота, 22 януари 2011 г.

Weekly News 16-ти - 23-ти януари.



   Една от най - големите бомби през тази седмица бе хвърлена от Rockstar, които пуснаха нов убийствен трейлър на супер очакваната ( номер 2 в списъка ни) игра L.A. Noire и обявиха точна пускова дата - 17 май. Да, правилно сте прочели - играта излиза след има-няма 4 месеца.


----------------------------------
  Още по-голям фурор предизвика обявяването на точна пускова дата на ... Duke Nukem Forever. Да, пак правилно сте прочели. Датата е 3 май. Явно през май месец ще трябва да забравим за социалния си живот. След 13 години чакане, от Gearbox заявяват гордо : The King is back !


-------------------------------------
  Oт ЕА и Crytek обявиха, че притежателите на Xbox 360 ще се сдовбият с екслузивно демо за Crysis 2, което излиза на 25 януари. То ще предложи на играчите възможността да пробват мултиплеяра на играта. Налична ще е картата "Skyline", както и двата режима "Team Instant Action" и "Crash Site". Първият е чисто и просто deathmatch, само че с ранкове, а вторият наподобява Capture the Flag.



-----------------------------------

  Ubisoft обявиха, че работят над игра по предстояшия 3D филм The Smurfs. Тя ще излезе за Wii и DS заедно с премиерата на филма.




-----------------------------------

 От Sony показаха ново мултиплейър видео на задаващия им се хит Killzone 3. Ето го и самото видео :

  :

----------------------------------

 Новата конзола на Nintendo 3DS, ще се появи на пазара на 27 март и ще струва 250 долара в САЩ, следователно 250 евро в Европа. Конзолата ще стартира с цели 30 игри, разпространявани от най-популарните компании като Electronic Arts, SEGA, Ubisoft, Konami и т.н.




0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons