понеделник, 31 януари 2011 г.

Weekly News 24-ти - 30-ти януари.


   Не много популярното студио Kylothoon разпространиха дебютния трейлър на новата си игра - The Cursed Crusade. Играта ще се появи през лятото само за Xbox 360 и Playstation 3.




----------------------------------------------------------------------

  От Сони обявиха наследника на PSP, носещ работното име NGP - Next Generation Portablе. Повече информация за новия продукт на Сони, можете да намерите в новината на блога ни тук.


-----------------------------------------------------------------------

  Rockstar пуснаха официален сайт на задаващия им се хит L.A. Noire. На главната страница може да видим досието на Coroner Carruthers, който ще се явява важна персона в сюжета на играта, свързана по някакъв начин с главния герой - детектив Cole Phelphs. Адресът на сайта е :  http://www.rockstargames.com/lanoire/news/13161/la-noire-official-site-is-now-live.html/




---------------------------------------------------------------------------------


  Все пак, дългоочакваната игра на Crytek, Crysis ще се сдобие с демо и за добрия стар персонален компютър. Xbox 360 играчите вече могат да му се наслаждават, докато PC геймърите ще трябва да почакат до 22 март. Все още, не се споменава нищо за Playstation 3 демо. Малко по-рано през седмицата от Crytek заявиха, че никой енджин не може да се мери с техния CryEngine 3.




---------------------------------------------------------------------------------

  Издателят Bethesda разпространи 3 нови снимки на задаващия се шутър на култовото студио id Software - Rage. Визията на играта изглежда смайващо. Цъкни в/у картинката за по-голям размер.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons