неделя, 30 януари 2011 г.

10-те най-сексапилни актриси в Холивуд.

Време е в блога ни да се появи и малко fap-material. Красавиците са оценени от експерта в екипа ни - аз. Трябва да уточня, че всички актриси, присъстващи в тази класация са изглеждали така, когато са били млади и са достигнали пика на кино кариерата си. Така, че моля ви - не разваляйте хубавото впечатление със снимки на Шарън Стоун от 50-годишния и юбилей, например.

И така ...

Номер 10: Натали Портман


Доказателство за всепризнатия сексапил на момата е фактът, че се е снимала в Плейбой. Името на Натали Портман, напоследък, е доста често срещано в интернет, телевизия и други медии, поради факта, че имаше главна роля в номинирания за оскар за филм на годината - Black Swan. Самата тя е номинирана и за главна женска роля. В тази класация, обаче класната актьорска игра е изместена по важност от сексапилната външност, затова прилагам и секси снимки на актрисата.



Номер 9 : Шарън Стоун


Всеизвестен факт е, че освен актриса, участваща в култови филми като Casino на Мартин Скорсезе, Шарън Стоун е и доста популярен модел. В младежките си години, тя подписа договор с известната модна агенция Ford Modeling Agency. Други популярни модели от тази агенция са Кортни Кокс, Линдзи Лоан и Парис Хилтън.








Номер 8 : Ума Търман

Ако става въпрос за актьорски умения, Ума Търман е номер едно в моята класация. Ролите и във филмите на Тарантино - Криминале, Убий Бил 1 и 2, я правят личната ми любимка, култът към която е недостижим в моя кино-храм. Ако оставим настрана това, Ума Търман притежава и впечатляващо-мръснишка визия. Господа, четящи тази статия - ако снимките, които приложа не ви възбудят поне малко ... имам лоши новини за вас.



Номер 7 : Салма Хайек :

Няма как в класацията да не присъства една от най-сексапилните латино американки в киното, а именно Салма Хайек. Една от причните, преди няколко дни да изгледам отново Desperado, със сигурност беше тя. Не знам как Антонио Бандерас е успял да си свърши работата, когато е трябвало да работи с нея, но човекът някак си се е справил. На всички пожелавам такива колежки в работата.




Номер 6: Камерън Диаз

Едва на 17 години, мацката започва кариерата си като модел. Малко по-късно без никакъв актьорски опит е поканена да партнира на Джим Кери в Маската, след което следват редица нейни участия във филми като "Ах, тази Мери", "Да бъдеш Джон Малкович", "Ангелите на Чарли" и много други. Стига толкова сухи факти, знам, че не заради това четете статията.



Номер 5 : Анджелина Джоли

Мда, дойде редът и на госпожата с големите джуки. След караниците й с Брад Пит, явно гадното копиле я е понабил здраво, защото в следващия й филм - Агент Солт, Джоли има по-големи джуки от всякога. Колкото и да се шегуват всички с тази нейна черта, в повечето случаи се оказва, че всъщност те действат изключително привлекателно спрямо представителите на надървения пол. От това се възползват и всички филмови режисьори, които винаги подчертават устните й.



Номер 4 : Линдзи Лоан

Всички знаем, че участва в най-тъпите филми, но все пак никой не може да отрече сексапила й. Тя е от типа жени, за които се чудиш защо толкова ти харесват, като на пръв поглед не е чак толкова красива. Излъчването и чарът й са най-силните козове и са способни да вдъхнат животец, дори и на омекналия ти, поради изпитите преди малко 5 ракии, жезъл.



Номер 3 : Меган Фокс




Ъъъъ ... да. Точно така.


Номер 2 : Скарлет Йохансон

Във всички филми, в който участва, Скарлет си е чисто и просто eye candy. Много кино критици биха се изказали негативно за такъв тип актриси, но в тази класация това си е най-важния критерий. Така че, Скарлет - аз не те критикувам, кам ту папа, май дарлинг.




Номер 1 : Джесика Алба

Да не би да очаквахте друга победителка ? Естествено, че на първо място е най-яката мацка в цялата ентъртейнмънт индустрия. Невинното изражение на лицето, комбинирано със секси тяло и придава един уникален вид, разтапящ всички мъжки сърца.



0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons