вторник, 18 януари 2011 г.

Мега акула срещу крокозавър



Явно, някой в така известното студио със звучното и съвсем подходящо име „Лудницата“ е решил, че миналогодишният... „филм“ наречен „Мега акула срещу гигантски октопод“ е бил толкова добър, че е било нужно да му се направи продължение. Този път без Лоренцо Ламас. Жалко.



Ако този кадър не Ви накара да гледате филма по най-бързият възможен начин... може да се хвърлиш отнякъде, ти безсърдечно, безчувствено копеле.





Ако все пак сте решили да не го гледате, честито, направили сте правилен избор.

Действието започва някъде в Конго (какво общо имат акулите и крокозавърите с Конго ми е непонятно), където някакви африканци копаят в някаква пещера и един представител на европеидната раса (австралиец е) ги пази с голяма пушка. След като решават, че са намерили диаманти, се оказва, че всъщност са събудили могищият крокозавър, който всъщност е лошо нарисуван ефект поставен некадърно на Афтър Ефектс. Следващата сцена ни запознава с американците, които (и това е чисто предположение, накрая на филма ще спасят света).

Както и да е, историята не е важна, важното е, че има летяща акула, която яде самолети и голям крокодил, който е кръстен крокозавър по някакъв повод. Истинският въпрос е дали са изпълнени добре. Както споменах преди малко... крокозавърът прилича на нещо излязло от игра правена около '98, което не е обещаващо за останалата част от филма. След кратък и не особено интересно изглеждащ „бой“ между акулата и американския кораб, филмът продължава да засипва екрана с грозни ефекти. Ако не вярвате, че ефектите са ужасни, прилагам нагледни примери:





Тук спирам да пиша, понеже не ми останаха достатъчно живи мозъчни клетки.

Като за финал бих казал, че филмът е приятно лош. Ако можете не го гледайте. Никога. За нищо.
Оценка: ОХ ФАК УОТ ИЗ ДИС ШИТ КИЛ ИТ КИЛ ИТ КИЛ ИТ ФАК ФАК МАЙ ГАД ДА ПЕЙН ФАК/10

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons