четвъртък, 24 март 2011 г.

Конзолните ексклузиви за 2011 година.

  Ако някой е решил да си купува Xbox 360 или PS 3 през тази година, ние ще се опитаме да му помогнем в избора, като представим списък с по-интересните ексклузиви за конзолите на Майкрософт и Сони. После да не кажете, че не мислим за вас !


Xbox 360 exclusives

1. Gears of War 3 


 Всичко каквото сме имали да казваме, сме си го казали в статиите за най-очаквани игри и, отчасти, в тази за Bulletstorm. Без съмнение, най-големият ексклузив за Майкрософт за 2011-та година.

2. Forza Motorsport 4

 Продължението на успешната Forza 3 също ще се появи тази година и е основният претендент за титлата "крал на рейсинг симулаторите".




3. Kingdoms

 Играта е разработка на Crytek, които наскоро изкараха страхотния Crysis 2 ( очаквайте ревю скоро ). За сега няма допълнителна информация. Говори се, че проектът ще представлява MMORPG.



4. Project Gotham Racing 5

 Още един силен рейсър в каталога на Майкрософт се задава с бясна скорост. За него, обаче, не е сигурно, че ще се появи през тази година, но вероятността за това е голяма.

5. Halo Combat Evolved - Remake

 Отново само слух, но е много вероятно той да се превърне в реалност. Много геймърски сайтове предвиждат, че римейкът на оригиналното Хейло ще се появи през ноември - 10-годишнината от появата на серията.

6. Star Wars : Kinect

  Въпреки, че за момента Kinect e тотална глупост, това е една от игрите, които могат да върнат вярата ни в моушън контролера на Майкрософт. Силата ще бъде с нас, особено ако сме на 2-3 ракии.





  Други не чак толкова мащабни екслузиви са - Project Draco, The First Templar ( разработванта от българите Haemimont ) и Codename D. Със сигурност ще бъдем изненадани и с някоя друга страхотна XBLA игра, както всяка година. 


Playstation 3 exclusives

1. Killzone 3 и Little Big Planet 2

  Слагам ги на една място, тъй като и двете игри вече са на пазара. Оценките им сред медиите са страхотни, така че Сони вече имат две точни попадения.





2. Uncharted 3

  Безспорно Uncharted 3 е една от най-очакваните игри за годината, тъй като предшественикът й заслужено стана Game of the Year за 2009 година. Датата, в която всички ще се заключим в стаите си, за да цъкаме новото творение на Naughty Dog е 1 ноември.




3. Infamous 2


   Въпреки че, за мен, първата част си остава леко прехвалена, двойката обещава да бъде още по-изпипана игра. Притежателите на Плейстейшън ще могат да й се насладят през юни. Между другото, трябва да се отбележи, че трейлърът е култов.





4. The Last Guardian

   Новата игра на Team ICO / Okami, Shadow of the Colossus /. Мисля, че това стига като коментар.





5. No More Heroes : Heroes' Paradise

  След като No More Heroes 1 и 2 придобиха широка популярност сред притежателите на Nintendo Wii, ето че и PS-a ще се сдобие с част от серията. Heroes' Paradise ще ползва новият моушън контролер на Сони - Move.













6. Resistance 3

   От предварителните материали играта изглежда по-добре от нелошите Resistance 1 и 2. Тя ще продължава историята директно след края на двойката. Играта илиза през есента.




7. Twisted Metal

   Няма как да не сме хайпнати след обявяването на E3 на ребуута на култовата рейсинг-екшън касапница Twisted Metal. Изродщината ще е на макс със сигурност през тази година, но не е определена конкретна дата.



Други - Motorstorm Apocalypse, SOCOM 4, Yakuza 4, Sorcery, Ratchet & Clank : All 4 One


0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons