понеделник, 29 ноември 2010 г.

Black Ops

Warning: May contain spoilers 
    Black Ops е изключително тъпа игра. Бих ви обяснил защо, но няма, понеже е 12 и 17 и ми се спи. И все пак, колегата ми се скара че съм несериозен, така че ще бъда малко по-обстоен по въпроса.


    Мизерията започва след като някакъв мизерник решава да пусне малко ток на главния герой, 'щото е фен на AC/DC, при което нашият пич решава да му разкаже за залива на прасетата, където убива Кастро, ама не го убива, 'щото Фидел е безсмъртен! Оттам нататък започва да заприличва на филм на хер Уве, след като слизаш от самолета, за да помогнеш на приятелчетата си да избягат от Куба, те залавят и предават на руснаците, които промиват мозъци в работнически лагер. Там се оказва че главният герой е голем пич и не се поддава на манипулации, обаче само ако са правени от лошите, разбирайки това, Резнов решава да се възползва и те убеждава да убиеш въпросните лоши, които искат да унищожат Америка. След това ти помага да избягаш от лагера. Американците те намират и понеже са умни веднага те приемат обратно и те пращат на среща направо с JFK. (И как руснаците са се затруднили с унищожаването на такива безгранични идиоти?) Кенеди ти казва да убиеш руснака, който ти е промивал мозъка и те праща да си ходиш. В следващия момент с приятелчетата ти нападате Байконур, където 5 човека успяват да избият целия космодрум и да свалят излитаща ракета. После биете малко виетнамци, после пак руснаци и накрая се озовавате на подводна станция до Куба, за която не е ясно как се е озовала там и защо никой не я е забелязал досега.
    Та така де, историята е тотално безумие и не е особено лесна за разбиране. Ако успеете да я разберете, мозъкът ви ще престане да бъде зает с опити да проникне в гениалното съзнание на продуцентите и ще има време да забележи другите проблеми. Главният от тях е, че за разлика от Infinity Ward, Treyarch правят конзолни портове. Както всички знаем, мишките не се държат особено добре в конзолни портове. Като изключим, че мишката не работи добре и, че всички мисии бързо се превръщат в поредната касапница, а не в стелт нива, каквито се очакват от нещо наречено Black Ops... останалото е добре. Само дето нищо не остана.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Sweet Tomatoes Printable Coupons